Sælg din solcelle strøm til Nordisk Energi

Vi mener, at grønne investeringer skal belønnes.

Ét sted, alle løsninger

Hos os får du alt samlet ét sted. Nordisk Energi håndterer vi både dit energiforbrug og din overskudsproduktion. Hvis dit solcelleanlæg genererer mere strøm, end du bruger, kan du nemt sælge overskuddet til os. Vi overfører din overskydende strøm ud i elnettet, hvilket giver andre adgang til den bæredygtige energi, dit anlæg producerer.

Som elkunde hos Nordisk Energi forener vi dit forbrug og din produktion på én enkelt regning, hvilket giver dig en problemfri og overskuelig oversigt over dine energiforhold.”

Sæt strøm til den grønne omstilling
hos Nordisk Energi

Solcelleaftale

Vi er

Nordisk Energi

For hver kWh grøn strøm du køber af os, køber vi en kWh 100% ren certificeret sol-, vand- eller vindenergi fra de nordiske lande. 

Velkommen til Nordisk Energi.

Få svar her

Har du brug for hjælp eller har du et spørgsmål? Vi tilbyder personlig kundeservice – ingen chatbots eller kunstig intelligens her. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig, og vi forlader ikke telefonen, før vi har fundet den bedste løsning til dig og besvaret dine spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os. For at lette processen kan du allerede nu finde svar på mange af dine spørgsmål til højre.

Ring til os på ma-to 9 og 16 fr 9-15 på 32 70 38 48.

Du kan også sende en e-mail til kundeservice@nordiskenergi.dk, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

De bedste hilsener fra vores kundeserviceteam

Når du bliver en del af Nordisk Energi-familien, håndterer vi alt det kedelige papirarbejde vedrørende tilmelding hos Energistyrelsen. Vores dedikerede kundeserviceteam sørger for at finde dit GSRN-nummer i Datahub lynhurtigt og guider dig igennem processen, hvis dit solcelleanlæg er så nyt, at nummeret endnu ikke er tilmeldt.

Herefter kan du læne dig tilbage og se indtægten fra dine solceller på din elregning. Vi sikrer, at din strøm sælges til markedsprisen, og hvis du allerede er kunde hos Nordisk Energi, opkræver vi ikke tillæg eller abonnement for din egenproduktion. Det har aldrig været nemmere at tjene penge på din bæredygtige energi.

Energinets indfødningstarif: 0,375 øre/kWh
Energinets ekstra indfødningstarif i produktionsoverskudsområder 0,75 øre/kWh
Energinets balancetarif: 0,3 øre/kWh
Nordisk Energis balance tarif: 5 øre/kWh

Du får betaling for den strøm, du har solgt til os hver måned. 

Følgende forhold gør sig gældende for dette eksempel:

  • Du har en produktion på 3000 kWh/år til nettet
  • Du har en gennemsnitspris på børsen på 75 øre/kWh et helt år vægtet med dit forbrug
  • Du er tilmeldt som almindelig elkunde hos Nordisk Energi.

Med ovenstående betingelser opfyldt vil din udbetaling se således ud:

  • 3000 x (75 – 0,375 – 0,0875 – 4) / 100 = 2116,125 kr.

HUSK Ved eftergørelse af faktura kan du ikke blot tage gennemsnitsprisen på NordPool spot og bruge. Du skal bruge det vægtede gennemsnit hvor du time for time har taget dit forbrug og ganget med prisen på NordPool i den time for til sidst at komme frem til den rigtige pris ved din produktion. Dette kan gøres i et regneark.

Herunder har vi samlet en liste over priserne på salg af elproduktion. Vi gør dog opmærksom på, at tarifferne ved de enkelte priser godt kan ændre sig, hvis vores eller Energinets balanceansvarlige ændrer på disse.

  • Børsens Spotpris (vægtet med dit forbrug) = 2.500 øre/kWh
  • Energinets indfødningstarif = 0,375 øre/kWh
  • Energinets balancetarif = 0,0875 øre/kWh
  • Nordisk Energis balancetarif = 4 øre/kWh
  • Nordisk Energis håndteringsgebyr = 19 kr./md (dette bortfalder ved tilmelding som almindelig elkunde hos os).

NB: Ovenstående eksempler er udelukkende vejledende, hvilket betyder, at tarifferne kan ændre sig. 

Ønsker du, at Nordisk Energi udelukkende skal administrere din overskudsproduktion og ikke dit forbrug? Det er også en mulighed. Som produktionskunde hos Nordisk Energi kan du sælge din overskudsstrøm til markedsprisen med et tillæg på kun 5 øre pr. kWh (eksklusive afgifter og tariffer), samt et abonnement på kun 49,00 kr. Bliver du kunde hos os og får leveret din strøm fra os er abonnementet gratis 🙂

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leafog white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Bliv kontaktet af kundeservice

Attraktiv elaftale til jeres lejere

En rammeaftale er også til fordel for jeres lejere. De undgår besværet med at vælge en el-leverandør og får én ting mindre at bekymre sig om i forbindelse med en flytning.

Ved at vælge Nordisk Energi som el-leverandør får jeres lejere strøm til konkurrencedygtige priser, ingen binding og fremragende kundeservice.

Rammeaftaler for udlejere af boliger

Forenkl flytteprocessen

Gennem en rammeaftale sikrer vi, at til- og fraflytning af jeres lejere sker gnidningsløst og problemfrit.

Vi sørger for, at jeres lejere indgår en korrekt elaftale ved indflytning, og når lejere meddeler flytning, sikrer vi, at det sker til rette tid. Dette reducerer administrativt arbejde for jer som udlejere og begrænser tomgangsforbruget, hvor I skal dække elforbruget i jeres lejemål.

Med rammeaftalen får I direkte adgang til et telefonnummer og en e-mail til vores dedikerede serviceteam, som kan besvare jeres spørgsmål og henvendelser hurtigt og præcist.

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med Nordisk Energi Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.