Vilkår & betingelser

Du er i trygge hænder 😊 

 • √ Du har selvfølgelig din lovpligtige fortrydelses ret på 14 dage. Du kan annulere tilmelding med det samme ved at skrive til kundeservice eller ved at sende justitsministeriets standardfortrydelseformular (klik her for at downloade) til kundeservice på mail; kundeservice@nordiskenergi.dk 
 • √ Du betaler månedsvis 
 • √ 0,- kr. i  oprettelsesgebyr
 • √ Frit valg i betalingsform mellem betalingsservice, inbetalingskort eller mobile pay
 • √ Har du en variabel prisaftale hos os kan du udnytte besparelsen på strømprisen ved at bruge mest strøm når strømmen er billig.            Der gælder en samlet bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned.
 • √ Har du en fastprisaftale hos os har du tryghed for en fast strømpris på 3,- kr. eks transport og afgifter. Skulle det ske strøm prisen stiger uforholdsmæssigt reguleres prisen med en måneds varsel, men da Nordisk Energi ingen binding har på fastprisaftalen, er du er frit stillet til at skifte til anden el-leverandør.
 • √ Priseksempler. Dem kan du se  her
 • √ Handelsbetingelser, cookie og privatlivspolitik Læs  her
 • Services og gebyrer.  Læs om services og gebyrer  her
 • √ Rettigheder som elkunde.  Læs her
 • √ Grøn strøm.  Læs om hvad grøn strøm betyder her
 • √ Timepriser.  Se de aktuelle timepriser her
 • √ Dit aktuelle strøm forbrug. Det kan du se i din selvbetjening her
 • √ Dine regninger. Dem kan du se i din selbetjening her
 • √ Se svar på ofte stillede spørgsmål. Dem kan du se i vores “FAQ” her
 

Har du spørgsmål 🌈

Så er du altid velkommen hos vores venlige personlige kundservice.

Vores kundeservice består hverken af AI eller chatrobotter,  vi  har kun vores søde og venlige medarbejdere i vores kundeservice.

Vi slipper ikke røret førend du har fået svar på alle dine spørgsmål – vil gøre vores bedste for at gøre alle kunder glade.

Kundeservice
kundeservice@nordiskenergi.dk
91 30 30 40 (ma-to  9-16, fr 9-15)

Attraktiv elaftale til jeres lejere

En rammeaftale er også til fordel for jeres lejere. De undgår besværet med at vælge en el-leverandør og får én ting mindre at bekymre sig om i forbindelse med en flytning.

Ved at vælge Nordisk Energi som el-leverandør får jeres lejere strøm til konkurrencedygtige priser, ingen binding og fremragende kundeservice.

Rammeaftaler for udlejere af boliger

Forenkl flytteprocessen

Gennem en rammeaftale sikrer vi, at til- og fraflytning af jeres lejere sker gnidningsløst og problemfrit.

Vi sørger for, at jeres lejere indgår en korrekt elaftale ved indflytning, og når lejere meddeler flytning, sikrer vi, at det sker til rette tid. Dette reducerer administrativt arbejde for jer som udlejere og begrænser tomgangsforbruget, hvor I skal dække elforbruget i jeres lejemål.

Med rammeaftalen får I direkte adgang til et telefonnummer og en e-mail til vores dedikerede serviceteam, som kan besvare jeres spørgsmål og henvendelser hurtigt og præcist.

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med Nordisk Energi Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leaf og white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elfor-brug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.