Opdaterede vilkår 2024

Nu med grøn strøm direkte fra nordiske sol-, vand- og vindanlæg

Vi har opdateret vores elaftale og vilkår. Her er de vigtigste ændringer:

Din elpris Din elpris med Variabel+ vil fortsat variere time for time, som du kender det. Du kan se priserne for det næste døgn på vores side “Timepriser” og planlægge dit elforbrug efter de billigste timer. Ved at flytte dit elforbrug til de billigste timer kan du spare penge.

Månedlige elregninger Din elregning vil sandsynligvis variere hen over året, da de fleste bruger mindre strøm om sommeren end om vinteren. Vi har sat betalingsfristen til den 1. hverdag i måneden for at give dig et bedre overblik over dine udgifter.

Betalingsmetoder Din nuværende betalingsform forbliver uændret. Hvis du bruger Betalingsservice eller indbetalingskort, skal du huske, at der er 12 betalingsgebyrer om året. Du kan nemt ændre din betalingsform og opdatere din profil på “Min side”.

Opdaterede vilkår Du kan finde dine opdaterede vilkår og priser på din faktura. Vi anbefaler, at du læser dem grundigt.

Flyt dit energiforbrug Overvej hvilke apparater du kan bruge, når strømmen er billigst, fx opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, støvsuger og elbil. Se dine elpriser hver dag kl. 14 og planlæg dit forbrug derefter. Ikke alt elforbrug kan flyttes, men forsøg at tilpasse det, hvor det er muligt.

Grøn strøm Fremover baserer vi al vores elektricitet på vedvarende energikilder. Ved at vælge grøn strøm bidrager du til den grønne omstilling ved at støtte vindmølleejere og solcelleparker. Vi køber oprindelsescertifikater for hele dit strømforbrug fra certificeret sol-, vand- eller vindenergi fra de nordiske lande.

Spar penge Din elregning afhænger af, hvor meget el du bruger og hvornår på dagen du bruger det. Vi anbefaler at spare på strømmen og planlægge dit forbrug efter de billigste tidspunkter. Vi sender dig en mail med sparetips, som vi håber, du får glæde af.

Hvad er en eldeklaration?

Deklarationen viser hvilke energikilder, der er medregnet til dit elkøb samt de tilknyttede miljøpåvirkninger. Til sammenligning er angivet den generelle deklaration, der viser den beregnede gennemsnitlige brændselsfordeling og miljøpåvirkning ved elforbrug for de danske elforbrugere, der ikke har købt individuelt deklareret elektricitet.

Deklarationen er dokumenteret med oprindelsesgarantier, der viser produktionen af den angivne mængde el svarende til dit elforbrug. Der er hermed sikkerhed for, at oprindelsesgarantierne ikke også bliver anvendt til at dokumentere el-salg til andre kunder. Eventuelle spørgsmål om deklarationen kan rettes til Energinet.dk.

Vi er

Nordisk Energi

Alle fortjener en strømregning der er til at forstå med et beløb uden overraskelser. Nordisk Energi køber strøm fra hele Norden og leverer den direkte til dig. Du vælger om du vil betale en fast eller variabel pris på din strøm. Det er strøm der er til at forstå. Velkommen til Nordisk Energi.

Bliv kontaktet af kundeservice

Attraktiv elaftale til jeres lejere

En rammeaftale er også til fordel for jeres lejere. De undgår besværet med at vælge en el-leverandør og får én ting mindre at bekymre sig om i forbindelse med en flytning.

Ved at vælge Nordisk Energi som el-leverandør får jeres lejere strøm til konkurrencedygtige priser, ingen binding og fremragende kundeservice.

Rammeaftaler for udlejere af boliger

Forenkl flytteprocessen

Gennem en rammeaftale sikrer vi, at til- og fraflytning af jeres lejere sker gnidningsløst og problemfrit.

Vi sørger for, at jeres lejere indgår en korrekt elaftale ved indflytning, og når lejere meddeler flytning, sikrer vi, at det sker til rette tid. Dette reducerer administrativt arbejde for jer som udlejere og begrænser tomgangsforbruget, hvor I skal dække elforbruget i jeres lejemål.

Med rammeaftalen får I direkte adgang til et telefonnummer og en e-mail til vores dedikerede serviceteam, som kan besvare jeres spørgsmål og henvendelser hurtigt og præcist.

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med Nordisk Energi Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leafog white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.