Erhvervsløsninger

Ladeløsninger til alle danske virksomheder

Ladeløsninger til alle danske virksomheder

Virksomheder, kommuner og organisationer søger en pålidelig samarbejdspartner med et omfattende netværk og de mest optimale løsninger. Hos Nordisk Energi er vi den rette partner til opgaven.

Leje

Med Nordisk Energis erhvervs løsning betaler I et fast månedligt beløb for leje, drift og vedligeholdelse af ladeudstyret. Dette åbner en bred vifte af muligheder for, hvordan virksomheden, medarbejderne eller gæsterne ønsker at oplade deres bil.

Alle kan oplade på vores ladeudstyr. Uanset om brugeren har en ladebrik eller et abonnement, kan bilen oplades og være klar til dagens næste opgave.

Køb

Med Nordisk Energis erhvervs løsning køber I vores ladeudstyr og investerer dermed i en fremtidssikret opladningsløsning til jeres medarbejdere og gæster. Med denne løsning ejer og har I kontrol over ladeudstyret – samtidig med at I nyder godt af de mange fordele.

Med vores serviceaftale kan I få tilbagebetalt udgifterne til strøm fra ladeudstyret samt opnå fuld service, forsikring og support til ladeudstyret.

Vi er

Nordisk Energi

For hver kWh grøn strøm du køber af os, køber vi en kWh 100% ren certificeret sol-, vand- eller vindenergi fra de nordiske lande. 

Velkommen til Nordisk Energi.

Bliv kontaktet af vores erhverv ladestander leje kundeservice

Bliv kontaktet af vores erhverv ladestander køb kundeservice

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leafog white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Bliv kontaktet af kundeservice

Attraktiv elaftale til jeres lejere

En rammeaftale er også til fordel for jeres lejere. De undgår besværet med at vælge en el-leverandør og får én ting mindre at bekymre sig om i forbindelse med en flytning.

Ved at vælge Nordisk Energi som el-leverandør får jeres lejere strøm til konkurrencedygtige priser, ingen binding og fremragende kundeservice.

Rammeaftaler for udlejere af boliger

Forenkl flytteprocessen

Gennem en rammeaftale sikrer vi, at til- og fraflytning af jeres lejere sker gnidningsløst og problemfrit.

Vi sørger for, at jeres lejere indgår en korrekt elaftale ved indflytning, og når lejere meddeler flytning, sikrer vi, at det sker til rette tid. Dette reducerer administrativt arbejde for jer som udlejere og begrænser tomgangsforbruget, hvor I skal dække elforbruget i jeres lejemål.

Med rammeaftalen får I direkte adgang til et telefonnummer og en e-mail til vores dedikerede serviceteam, som kan besvare jeres spørgsmål og henvendelser hurtigt og præcist.

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med Nordisk Energi Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.