Skal du flytte?

Meld flytning - og vi sørger for resten

Din strømaftale følger automatisk med på din nye adresse. Du skal blot melde din flytning til os ved at udfylde formularen til højre så sørger vi for resten. 

Ønsker du ikke at din nuværende strømaftale skal følge med på din nye adresse skal du blot skrive “ingen adresse” i ny adresse-feltet.

HUSK uanset om du ønsker fortsat el-aftale eller ej;

Når du flytter er det vigtigt du oplyser  “Elaftale hæftelse” ophørsdato.

“Elaftale hæftelse” ophørsdato,  er den dato  du ikke længere skal hæfte for strømmen. Det er enten den dato din faktiske lejekontrakt ophører eller datoen for hvornår din ejendom formelt overtages af køber jf. købskontrakten.

Husk venligst du skal give os besked om datoen senest 14 dage, før.

Har du spørgsmål skal du blot kontakte vores venlige kundeservice, enten ved at ringe til os på telefon: 91 30 30 40 (ma-fr, 9-15), eller skrive til kundeservice@nordiskenergi.dk

Vær opmærksom på, at du hæfter for elforbruget på din gamle adresse, indtil vi har fået besked om lejemål ophører eller ejendommen overtages formelt af køber jf. købskontrakt.

Husk derfor at melde flytning i tide. På den måde sikrer du, at du kun betaler for dit eget forbrug.

Vær også opmærksom på at du overfor din bopælskommune er forpligtiget at meddele din flytning til folkeregisteret inden du flytter. Glemmer du det har kommunerne lov til at udstede en bøde, f.eks. udsteder Københavns kommune bøder på 1.000,- kr. for manglende information om flytning.

Flytteformular for eksisterende kunder

Udfyld flytteformularen så sørger vi for resten

Husk at vælge datoen for din indflytning ovenfor

Dine oplysninger
Flytteoplysninger

Attraktiv elaftale til jeres lejere

En rammeaftale er også til fordel for jeres lejere. De undgår besværet med at vælge en el-leverandør og får én ting mindre at bekymre sig om i forbindelse med en flytning.

Ved at vælge Nordisk Energi som el-leverandør får jeres lejere strøm til konkurrencedygtige priser, ingen binding og fremragende kundeservice.

Rammeaftaler for udlejere af boliger

Forenkl flytteprocessen

Gennem en rammeaftale sikrer vi, at til- og fraflytning af jeres lejere sker gnidningsløst og problemfrit.

Vi sørger for, at jeres lejere indgår en korrekt elaftale ved indflytning, og når lejere meddeler flytning, sikrer vi, at det sker til rette tid. Dette reducerer administrativt arbejde for jer som udlejere og begrænser tomgangsforbruget, hvor I skal dække elforbruget i jeres lejemål.

Med rammeaftalen får I direkte adgang til et telefonnummer og en e-mail til vores dedikerede serviceteam, som kan besvare jeres spørgsmål og henvendelser hurtigt og præcist.

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med Nordisk Energi Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leaf og white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elfor-brug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.