Skal du flytte?

Meld flytning - og vi sørger for resten

Din strømaftale følger automatisk med på din nye adresse. Du skal blot melde din flytning til os ved at udfylde formularen til højre så sørger vi for resten. 
Husk venligst du skal give os besked om, at du flytter ud, senest 14 dage, før du flytter.

OBS
Vær opmærksom på, at du hæfter for elforbruget på din gamle adresse, indtil vi har fået besked om din flytning.

Husk derfor at melde flytning i tide. På den måde sikrer du, at du kun betaler for dit eget forbrug.

Vær også opmærksom på at du overfor din bopælskommune er forpligtiget at meddele din flytning til folkeregisteret inden du flytter. Glemmer du det har kommunerne lov til at udstede en bøde, f.eks. udsteder Københavns kommune bøder på 1.000,- kr. for manglende information om flytning.

Ønsker du ikke at din nuværende strømaftale skal følge med på din nye adresse skal du blot kontakte kundeservice, enten ved at ringe til os på telefon: 91 30 30 40 (ma-fr, 9-15), eller skrive til kundeservice@nordiskenergi.dk

Flytteformular for eksisterende kunder

Udfyld flytteformularen så sørger vi for resten

Husk at vælge datoen for din indflytning ovenfor

Dine oplysninger
Flytteoplysninger

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leaf og white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elfor-brug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.