Få markedest bedste ladestander til en super skarp pris - Kun 4.499,-

Sommerens billigste alt-i-en løsning til dig med elbil

Sommerkampagne: Spar 3.400,- på ladestander

Oplad din bil med god samvittighed med el fra nordiske sol-, vind- og vandanlæg.
Hos Nordisk Energi mener vi, at alle fortjener adgang til billig, grøn strøm. Derfor tilbyder vi nu en ladestander fyldt med grøn energi til en helt vanvittig sommerpris – kun 4.499 kr!

Du spare altså hele 3.400 kroner med vores sommertilbud.

Med vores opladningsapp får du adgang til en række praktiske funktioner. Du kan planlægge automatisk opladning, så det sker, når strømmen er billigst eller mest miljøvenlig. Du modtager refusion med det samme efter hver opladning. Appen giver dig også mulighed for at benytte et omfattende ladenetværk med over 500.000 offentlige ladepunkter over hele verden.

Som kunde hos Nordisk Energi får du én samlet regning hver måned, der dækker både dit opladningsabonnement og dit elforbrug. Vi gør det nemt at være en del af den grønne omstilling.

Køb af boks til kun 4.499 ,-

Oprettelse med standardinstallation

Spar 3.400 kr,-

Engangsydelse på 4.499,- og derefter 69 kr. pr.  måned

Minimum 6 måneders varighed: 4.913 kr,-

Prisen forudsætter en elaftale med Nordisk Energi. For at være berettiget til afgiftsrefusion må du ikke have solceller, varmepumpe, elvarme eller andet afgiftsfritaget strøm.

Vi er

Nordisk Energi

For hver kWh grøn strøm du køber af os, køber vi en kWh 100% ren certificeret sol-, vand- eller vindenergi fra de nordiske lande. 

Velkommen til Nordisk Energi.


Find din Ladeløsning

Med Nordisk Energi får du adgang til en intelligent ladeboks, der er designet til at være brugervenlig og effektiv. Hos os har du mulighed for både at leje eller købe din ladeboks, alt efter hvad der passer bedst til dine behov.

Når du lejer din ladeboks, nyder du fordelene ved en lav startpris, efterfulgt af en fast månedlig lejeafgift. Ønsker du derimod at købe ladeboksen, vil din indledende investering være højere end ved leje, men til gengæld vil den løbende månedlige omkostning være lavere. Hos Nordisk Energi tilbyder vi fleksible løsninger, der giver dig mulighed for at vælge den mest hensigtsmæssige løsning for dig og din biloplader.

Få total kontrol over dine opladninger

Det skal være enkelt at oplade din bil, uanset om du er derhjemme eller på farten. Med en opladningsapp får du adgang til en række praktiske funktioner.

  • Planlæg automatisk opladning, så det sker, når strømmen er billigst eller mest miljøvenlig.
  • Modtag refusion med det samme efter hver opladning.
  • Dertil giver appen dig mulighed for at benytte et omfattende ladenetværk med over 500.000 offentlige ladepunkter i Danmark og Europa.

Som kunde hos Nordisk Energi,  der både bruger opladningstjenester og køber el, modtager du én enkelt regning hver måned. Denne regning dækker ikke kun dit opladnings abonnement, men også dine elforbrug.

Modtag din refusion efter hver endt opladning

Automatisk planlægning af ladning

Bliv en del af et netværk på 500.000 ladere

Mere om standardinstallation og brug af ladeboks

Med Nordisk Energi ladløsning er opsætning til Monta appen inkluderet og du har adgang til 500.000 ladepunkter med appen. Du skal blot bruge Monta appen for at finde nærmeste ladestation. De viser også opdaterede oplysninger om tilgængelighed og ladetider. 

Med Nordisk Energi ladløsning er opsætning til Monta appen inkluderet og du får således automatisk 100% refusion af både elafgift og moms efter hver endt opladning. Du kan se og få udbetalt dette beløb direkte vi Monta appen.

De fleste ladestationer accepterer betalinger gennem Monta appen til deres netværk. Du kan også bruge en RFID-nøgle eller betalingskort til at starte opladningen.

Opladningstiden afhænger af bilens batterikapacitet og ladestationens effekt. Generelt kan en hurtigladestation give en betydelig mængde strøm på kort tid, mens en almindelig ladestation tager længere tid. Du kan i Monta appen se om ladestationen er en hurtiglader eller ej.

Nordisk Energi kontakter automatisk en professionel el-installatør der sammen med dig gennemgår mulighederne i dit hjem og finder en løsning, der passer til dine behov. Vi kan altid tilpasse standardinstallationen, så du stadig kan installere en ladestander og som passer til din elbil.

Nordisk Energi ladestanderløsning omfatter også support. Vi har hverken AI eller chatboks, men vil gerne tale med dig personligt. 

Vi er her for at hjælpe dig og slipper ikke røret førend vi har fundet en løsning og du har fået et svar.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Telefon  91 30 30 40 ma-fr 9-15
Mail  kundeservice@nordiskenergi.dk 

Bedste hilsener

Kundeservice 😊

Nordisk Energi ladestanderløsning passer til alle biler. Nordisk Energi sørger for at en professionel el-installatør der sammen med dig gennemgår mulighederne i dit hjem og finder en løsning, der passer til dine behov og din el-bil. Vi kan altid tilpasse standardinstallationen, så du stadig kan installere en ladestander og som passer til din elbil.

Mere om standardinstallation og brug af ladeboks

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leaf og white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elfor-brug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Attraktiv elaftale til jeres lejere

En rammeaftale er også til fordel for jeres lejere. De undgår besværet med at vælge en el-leverandør og får én ting mindre at bekymre sig om i forbindelse med en flytning.

Ved at vælge Nordisk Energi som el-leverandør får jeres lejere strøm til konkurrencedygtige priser, ingen binding og fremragende kundeservice.

Rammeaftaler for udlejere af boliger

Forenkl flytteprocessen

Gennem en rammeaftale sikrer vi, at til- og fraflytning af jeres lejere sker gnidningsløst og problemfrit.

Vi sørger for, at jeres lejere indgår en korrekt elaftale ved indflytning, og når lejere meddeler flytning, sikrer vi, at det sker til rette tid. Dette reducerer administrativt arbejde for jer som udlejere og begrænser tomgangsforbruget, hvor I skal dække elforbruget i jeres lejemål.

Med rammeaftalen får I direkte adgang til et telefonnummer og en e-mail til vores dedikerede serviceteam, som kan besvare jeres spørgsmål og henvendelser hurtigt og præcist.

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med Nordisk Energi Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.