Billig, grøn strøm
med helt sublim
kundeservice

Kom i gang på under 2 min.

Hos Nordisk Energi tilbyder vi strøm til konkurrencedygtige priser. Du kan være med på den grønne omstilling samtidig med, at du får billig strøm uden abonnement.

Det er gratis at blive kunde og vi har ikke noget abonnement. Dette sikrer dig både en billig strømaftale og en simpel regning, der er til at forstå.

Slip for store, uforudsigelige regninger hvert kvartal med månedsvis betaling baseret på dit forbrug. 

El-produkter med ét blad er baseret 100% på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. 

El-produkter med to blade er ligeledes baseret 100% på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Derudover laves der klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm (vind, sol, vand, osv) i dine strikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Læs mere her

Vores Trustpilot er fyldt med anmeldelser, der netop omhandler vores gode kundeservice. Vores medarbejdere er venlige og imødekommende, og du kommer hurtigt igennem, når du har brug for hjælp.

Alle i Danmark har ret til at vælge elselskab. Vi gør det nemt for dig at skifte til en billig, grøn strømløsning. Du skal hverken bruge information om dit nuværende selskab eller forbug. Vi skal blot bruge nogle få oplysninger, og så klarer vi resten for dig – inklusiv opsigelse af nuværende leverandør.

Det tager under 2 minutter at tilmelde sig en bedre strømløsning. Klik på knappen herunder, og så guider vi dig gennem to enkle trin – og så sørger vi for resten.

Sådan bliver du kunde

Det er nemt for dig at skifte din leverandør af el, og alle danskere har lov til selv at vælge deres udbyder.

Hvis du blot udfylder formularen her på siden, så sørger vi for det hele – også opsigelsen af din nuværende leverandør.

Du behøver ikke at have information om hvad dit nuværende forbrug er, hvilken aftale du har eller hvilket selskab der leverer din strøm – alt det finder vi ud af.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende processen, sidder vi altid klar til at hjælpe. Du kan enten ringe på 91 30 30 40 eller skrive på kundeservice@nordiskenergi.dk.

Pris

Hos os betaler du altid månedsvis. Vores mest populære produkt er Nordisk Grøn Variabel, der følger markedsprisen time for time, men du har også mulighed for at vælge Nordisk Fast, hvor prisen er fast på 3 kr./kWh.

Kort om Nordisk Grøn Variabel:

  • Danmarks billigste på elberegner.dk’s sammenligning
  • Følger strømprisen time for time
  • For hver kWh strøm du får leveret af os, køber vi en kWh 100% ren certificeret sol-, vand- eller vindenergi fra de nordiske lande
  • Samlet bindingsperiode på 5 måneder + løbende måned

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leaf og white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elfor-brug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.