Velkommen til Nordisk Energi - Vi tilbyder strøm der er til at forstå

Variabel pris – der følger markedsprisen time for time.
Kundernes gennemsnits pris var i februar 2023;
DK1=1,10 kr., DK2=0,94 kr.
Ex. tillæg, transport og afgifter.

Fast pris 3,- kr. pr kwh
Ex. transport og afgifter. du har ingen binding og vi varsler evt. uforudsete prisændringer fra net selskaber, etc. med 1 måneds varsel.

Bliv kunde

Dine oplysninger

Hvis du gerne vil starte op tidligere end 14 dage fra i dag, skal du være indforstået med at du automatisk fraskriver dig de 14 dages fortrydelsesret du har i henhold til lovgivningen" ellers skal du blot vælge en opstartsdato der er senere end 14 dage fra i dag

Husk at vælge datoen for din indflytning ovenfor

Vælg produkt
Din første regning betaler du som et engangs depositim førend du får strøm for da vi lægger ud for dit forbug - herefter trækkes du altid for dit månedlige forbrug den. 1. måneden efter forbrugs måneden. Opsigelsesfrist.(kun ved fastpris) Der gælder en 6 måneders bindingsperiode på din fastprisaftale fra det tidspunkt du modtager strøm fra os. Din elaftale kan opsiges med en måneds varsel efter bindingsperioden. Opsiger du aftalen med udløb inden bindingsperioden, vil du på din fastprisaftale blive opkrævet 1.400,- kr. til dækning af administration og tab. Fortrydelsesret. Hvis du fortryder din bestilling, kan du annullere den inden for 14 dage fra bestillingsdatoen. Du skal blot maile kundeservice@nordiskenergi.dk
Betalingsinformation
Betalingsservice
Dine oplysninger

Hvornår vil du have leveret strøm fra Nordisk Energi?

Tryk på feltet nedenfor for at vælge dato

Du har 14 dages fortrydelsesret fra indgåelse af aftalen. Hvis du gerne vil have strøm tidligere end om 14 fra indgåelsen skal du udtrykkeligt acceptere, at du skal betale for den strøm du forbruger. Da Nordisk Energi ingen binding har kan du også efter de 14 dage blot skifte til andet energiselskab fra dag til dag. Du skal blot betale for den strøm du har brugt 🙂

Vælg produkt

Du er i trygge hænder

✓Skulle du ombestemme dig er du sikret 14 dages fortrydelsesfrist fra i dag og kan altid kontakte os.
✓Nordisk Energi har desuden ingen binding så du kan altid føle dig helt tryg.

Kundeservice
kundeservice@nordiskenergi.dk
Telefon: 91 30 30 40 (ma-fr, 10-16)

Betalingsinformation
Betalingsservice

Attraktiv elaftale til jeres lejere

En rammeaftale er også til fordel for jeres lejere. De undgår besværet med at vælge en el-leverandør og får én ting mindre at bekymre sig om i forbindelse med en flytning.

Ved at vælge Nordisk Energi som el-leverandør får jeres lejere strøm til konkurrencedygtige priser, ingen binding og fremragende kundeservice.

Rammeaftaler for udlejere af boliger

Forenkl flytteprocessen

Gennem en rammeaftale sikrer vi, at til- og fraflytning af jeres lejere sker gnidningsløst og problemfrit.

Vi sørger for, at jeres lejere indgår en korrekt elaftale ved indflytning, og når lejere meddeler flytning, sikrer vi, at det sker til rette tid. Dette reducerer administrativt arbejde for jer som udlejere og begrænser tomgangsforbruget, hvor I skal dække elforbruget i jeres lejemål.

Med rammeaftalen får I direkte adgang til et telefonnummer og en e-mail til vores dedikerede serviceteam, som kan besvare jeres spørgsmål og henvendelser hurtigt og præcist.

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med Nordisk Energi Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leaf og white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elfor-brug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.