Bestil energitjek

Få et energitjek og spar på energien

Med et energitjek  får du bedre muligheder for at spare på energien 

 

Energitjek

Dit energitjek består af en telefonrådgivning via 3 samtaler. med en personlig gennemgang af dit energiforbrug og sparemuligheder samt hvad det ville koste dig omlægge hele dit energiforbrug til grøn strøm.

 1. samtale 😊
  Vi sætter vi tal på 3 konkrete muligheder:
  A) energibesparelsesmuligheder ud fra dit realiserede strømforbrug i dit net område
  B) mulighed for nedsættelse af dit acontobeløb i forhold til dit realiseret strømforbrug 
  C) hvad det ville koste dig at omlægge dit realiserede strømforbrug til grøn strøm
 2. samtale 😊
  Vi aftaler evt. ændringer og forventningsafstemning
 3. samtale 😊
  Vi gennemgår hvad vi har aftalt og din tilfredshed med aftalen

 

Du kan altid kontakte vores venlige kundeservice alle hverdage mellem 9-1591 30 30 40 eller skrive til kundeservice@nordiskenergi.dk 

 

Bedste hilsener

Nordisk Energi
Kundeservice 

Bliv kontaktet

Vi er

Nordisk Energi

Alle fortjener en strømregning der er til at forstå med et beløb uden overraskelser. Nordisk Energi køber strøm fra hele Norden og leverer den direkte til dig. Du vælger om du vil betale en fast eller variabel pris på din strøm. Det er strøm der er til at forstå. Velkommen til Nordisk Energi.

Attraktiv elaftale til jeres lejere

En rammeaftale er også til fordel for jeres lejere. De undgår besværet med at vælge en el-leverandør og får én ting mindre at bekymre sig om i forbindelse med en flytning.

Ved at vælge Nordisk Energi som el-leverandør får jeres lejere strøm til konkurrencedygtige priser, ingen binding og fremragende kundeservice.

Rammeaftaler for udlejere af boliger

Forenkl flytteprocessen

Gennem en rammeaftale sikrer vi, at til- og fraflytning af jeres lejere sker gnidningsløst og problemfrit.

Vi sørger for, at jeres lejere indgår en korrekt elaftale ved indflytning, og når lejere meddeler flytning, sikrer vi, at det sker til rette tid. Dette reducerer administrativt arbejde for jer som udlejere og begrænser tomgangsforbruget, hvor I skal dække elforbruget i jeres lejemål.

Med rammeaftalen får I direkte adgang til et telefonnummer og en e-mail til vores dedikerede serviceteam, som kan besvare jeres spørgsmål og henvendelser hurtigt og præcist.

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med Nordisk Energi Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leaf og white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elfor-brug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.