4 tips til en billigere elregning

Så du kan bruge pengene på noget der er sjovere

Vores tips er enkle, men yderst effektive, så du kan spare på strømmen og bruge energi på den mest miljøvenlige måde allerede fra i dag.

 1. Sluk for standby:
  Mange elektroniske enheder bruger stadig strøm, selv når de er slukket, hvis de er tilsluttet strømmen. Ved at trække stikket ud eller bruge en strømsparende stikdåse kan du nemt reducere dit energiforbrug.

 2. Sluk lyset og udnyt naturligt lys:
  Den her kender du, så her kommer blot en venlig reminder: Husk at slukke lyset når du ikke bruger det og benyt dagslyset så meget som muligt. Det sparer ikke kun energi, men forbedrer også dit hjemmemiljø. Overvej også at skifte til energieffektive LED-pærer, der giver samme lysstyrke for mindre energi.

 3. Skift dine termostater hvis du varmer op med el:
  Udskift dine termostater med nye selvjusterende termostater. De vil hurtigt tjene sig selv hjem og hjælper dig med at bruge varme på den mest klimavenlige måde.

 4. Tjek timeprisen på din strøm:
  Når strømmen er billigst, er den samtidig mest grøn. Det er derfor en god ide at tjekke din timepris på strøm. På den måde sparer du både penge og Co2. Du kan blandt andet bruges vores prisberegner, tast blot din adresse ind og få en pris på din strøm time for time.

 5. Støt grøn strøm:
  Og selvfølgelig, en af de mest effektive måder at gøre en forskel på er, at skifte til grøn strøm. Hos Nordisk Energi tilbyder vi grøn og bæredygtig energi, så du kan føle dig godt tilpas med dit energiforbrug.


Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information om, hvordan du kan skifte til grøn strøm med Nordisk Energi, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Vi er

Nordisk Energi

Alle fortjener en strømregning der er til at forstå med et beløb uden overraskelser. Nordisk Energi køber strøm fra hele Norden og leverer den direkte til dig. Du vælger om du vil betale en fast eller variabel pris på din strøm. Det er strøm der er til at forstå. Velkommen til Nordisk Energi.

Attraktiv elaftale til jeres lejere

En rammeaftale er også til fordel for jeres lejere. De undgår besværet med at vælge en el-leverandør og får én ting mindre at bekymre sig om i forbindelse med en flytning.

Ved at vælge Nordisk Energi som el-leverandør får jeres lejere strøm til konkurrencedygtige priser, ingen binding og fremragende kundeservice.

Rammeaftaler for udlejere af boliger

Forenkl flytteprocessen

Gennem en rammeaftale sikrer vi, at til- og fraflytning af jeres lejere sker gnidningsløst og problemfrit.

Vi sørger for, at jeres lejere indgår en korrekt elaftale ved indflytning, og når lejere meddeler flytning, sikrer vi, at det sker til rette tid. Dette reducerer administrativt arbejde for jer som udlejere og begrænser tomgangsforbruget, hvor I skal dække elforbruget i jeres lejemål.

Med rammeaftalen får I direkte adgang til et telefonnummer og en e-mail til vores dedikerede serviceteam, som kan besvare jeres spørgsmål og henvendelser hurtigt og præcist.

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med Nordisk Energi Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leaf og white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elfor-brug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.