Nordisk Energi 20% rabataftale

Velkommen til rabataftalen

Vi skifter skifter dig over på vores 20% rabataftale med det samme og du behøver intet gøre - du skal blot bekæfte 3 ting - det tager kun 2 minutter

Kundeservice og praktisk information 😊

Har du spørgsmål er du i trygge hænder. Vores venlige kundeservice hjælper dig.
Vi har hverken "chatrobotter" eller AI men kun venlige mennesker der ikke slipper røret førend du har fået svar på dine spørgsmål.
Telefon: 91 30 30 40 (ma-fr, 9-16)
Mail: kundeservice@nordiskenergi.dk

Vælg produkt

Du er i trygge hænder 😊

Skulle du ombestemme dig, er du sikret 14 dages fortrydelsesfrist og kan altid kontakte vores venlige kundeservice.

Med rabataftalen er du sikret kun at betale 8 øre/kWh i tillæg ex de lovpligtig afgifter og transport desuden får du gratis abonemmenet og opstart samt et energitjek . Denne rabat og fordele er gratis ved en samlet bindingsperiode på 6 måneder. Energitjekket består af 3 personlige samtaler med personlig telefonrådgivning om hvordan du kan spare på dit strømforbrug samt opfølgning om du ønsker justering af aftalen og sidst men ikke mindst din tilfredshed med aftalen. Du får også adgang til vores online energitjek portal. Energitjekket har en værdi 1.160,- kr.

Nordisk Energi kundeservice er altid klar til at hjælpe dig med venlig og personlig betjening, så du kan føle dig tryg 😊.

Telefon: 91 30 30 40 (ma-fr, 9-15)

Mail: kundeservice@nordiskenergi.dk

Bekræft venligst og vi skifter dig over på vores rabataftale med det samme😊

Hvad består et gratis energitjek af?

Dit gratis energitjek har en værdi af 1.160 kr. og består af en personlig gennemgang af dit energiforbrug og telefonrådgivning om dels sparemuligheder og hvor lidt det ville koste dig omlægge hele dit energiforbrug til grøn strøm 😇

  • 1. samtale sætter vi tal på dine konkrete sparemuligheder og mulighed for at  få grøn strøm så vi får os en god snak om nedenstående😊
    1. energibesparelsesmuligheder ud fra dit realiserede strømforbrug i dit net område
    2. mulighed for nedsættelse af dit acontobeløb i forhold til dit realiseret strømforbrug
    3. hvad det ville koste dig at omlægge dit realiserede strømforbrug til grøn strøm
  • 2. samtale aftales evt. ændringer og forventningsafstemning 😊
  • 3. samtale gennemgår vi hvad vi har aftalt og din tilfredshed med aftalen 😊

Du får også adgang til energitjek portalen. Her kan du følge med i tips og tricks om hvordan du kan spare på dit energiforbrug.

Attraktiv elaftale til jeres lejere

En rammeaftale er også til fordel for jeres lejere. De undgår besværet med at vælge en el-leverandør og får én ting mindre at bekymre sig om i forbindelse med en flytning.

Ved at vælge Nordisk Energi som el-leverandør får jeres lejere strøm til konkurrencedygtige priser, ingen binding og fremragende kundeservice.

Rammeaftaler for udlejere af boliger

Forenkl flytteprocessen

Gennem en rammeaftale sikrer vi, at til- og fraflytning af jeres lejere sker gnidningsløst og problemfrit.

Vi sørger for, at jeres lejere indgår en korrekt elaftale ved indflytning, og når lejere meddeler flytning, sikrer vi, at det sker til rette tid. Dette reducerer administrativt arbejde for jer som udlejere og begrænser tomgangsforbruget, hvor I skal dække elforbruget i jeres lejemål.

Med rammeaftalen får I direkte adgang til et telefonnummer og en e-mail til vores dedikerede serviceteam, som kan besvare jeres spørgsmål og henvendelser hurtigt og præcist.

Skal jeres byggeri have en god start uden unødige forsinkelser?

Med Nordisk Energi Byggestrøm er I sikret strøm på byggepladsen helt fra starten.

I kan bestille byggestrøm til et enkelt byggeri eller kontakte os for en fast byggestrømaftale, som giver en række fordele, hvis I har flere projekter.

Hvad betyder grøn strøm?

Hvad er forskellen på white leafwhite leaf og white leafwhite leaf ?

Elprodukter med ét blad white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elfor-brug.

Elprodukter med to blade white leafwhite leaf er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af C02 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i el-nettet. Læs mere her [link til uddybende information].

Spørg løs!

Inden du smutter

Er du i tvivl om du skal skifte eller har du bare et spørgsmål så ringer vi dig gerne op.

Udfyld felterne og bliv kontaktet allerede i dag.