Ingen skjulte tillæg
– det sænker din elpris.

Vi opdaterer vores priser hver måned. Vi ønsker og vise dig sandheden og hvordan dine elregning er skruet sammen. Elpriserne er et gennemsnit fra alle priserne i din landsdel. Elprisen på billedet er derfor ikke nødvendigvis din. Du kan have en højere eller en lavere elpris end, der står på billedet. Du kan se nærmere på din elpris, på vores selvbetjening. Her kan du se dit kWh forbrug, elpris pr kWh og meget mere.

Vi har gjort det nemt at vælge. Hos Nordisk Energi har vi kun et produkt – med en fast lav pris. Ingen bindingsperiode, skjulte tillæg, oprettelsesgebyrer eller abonnementsløsninger. Det er det, der koster – og hvordan skulle vi så kunne tilbyde dig en af landets bedste elpriser?

Alting er inklusiv
– også en billig elpris

Hos Nordisk Energi viser vi altid den totale elpris per kWh alt inklusiv. Der er ingen bindingsperiode, skjulte tillæg, oprettelsesgebyrer eller abonnement – blot den gode pris.

Vi har fire førstepladser og én andenplads i de seneste fem prissammenligninger. Du kan derfor regne med at når vi siger billig el, så mener vi det også. I de seneste fire prissammenligninger har vi fået tre førstepladser og én andenplads i kampen om at blive Danmarks billigste elleverandør. Senest har vi lavet vores egen prissammenligning for perioden 1. april 2016 til 1. april 2017 ved forbrug op til 3500 kWh årligt. Det har vi gjort fordi Engrosmodellen blev indført d. 1 april 2016 med forventningen om øget konkurrence. Her endte vi på førstepladsen som Danmarks billigste elleverandør.